al_ivanov_press.jpg

За втори пореден път "Хебър" бе избран за "Отбор на месеца" в класацията на спортните редакции. Основният аргумент тимът да е отбор на месец декември е първата историческа победа в групите на Шампионската лига над германския "Фридрихсхафен".


"Благодарим за вниманието и за уважението. С всеки изминал успех пишем със златни букви историята на клуба и на града“, коментира президентът на клуба Александър Иванов.

"Можехме да откажем мача с "Розеларе" и да искаме служебна победи с 3:0. Имахме консултации с CEV и с тима на Кнак. От CEV ни помолиха да намерим компромисно решение. Не сме тук да играем едно лято и да приключим. Искаме да градим. Освен това, искаме да направим празник за града и за феновете ни. Не е добре, че форматът на първенството всяка година може да се сменя. Следващите 3 години ще имаме различни формати. Ще минем на 14 отбора, на 12 и евентуално на 10. Така обаче не можем да направим конкурентен продукт за спонсорите. И сега има две големи фирми, които искат да ни помагат. Целта на "Хебър" е да задържи бюджета, но да намалим субсидията от Общината," поясни Иванов.


voley_dekemv.jpg


Loading...