voley_samunev.jpg

От съобщение в официалната фейсбук страница на ВК "Хебър" става ясно, че за предстоящите мачове отборът ще бъде воден от Стоян Самунев, с щаб Николай Димитров и Илиян Божков.

Изказват се благодарности на Драган Иванов, че е поел мъжкия отбор в труден момент, и се уточнява, че той ще остане методист в школата на клуба. Иванов застана на кормилото на "Хебър" в средата на февруари тази година след внезапното сбогуване с Атанас Петров. Той получи епилептичен припадък в четвъртфиналната среща за Купа България срещу "Нефтохимик" - това бе втората последователна загуба на пазарджишкия тим след непрекъсната серия от четири победи начело с Драган Иванов.

От юли 2020 г. Самунев изпълнява длъжността на спортно-технически координатор в клуба. Така "Хебър" вече е с треньор от собствената си школа. Роденият през 1983 г. в Пазарджик Стоян Самунев достига волейболните върхове, преминавайки през юношеската школа на "Хебър" и състезавайки се за елитните клубове в страната. Национал, два пъти шампион и медалист от световното първенство в Техеран през 2003 г.
Loading...