gerb_ekaterina_z210329.jpg

„За да се завърнат и задържат младите хора в регионите, е важно да може да им предложим приятна среда, в която да се развиват и а отглеждат децата си“, каза по време на посещението си в община Белово Екатерина Захариева, водач на листата на ГЕРБ в 13 МИР-Пазарджик. Тя се срещна и разговаря с кмета на Белово инж. Костадин Варев, кметове на кметства и
общински съветници.

Захариева посети детска градина “Щурче”, която е ремонтирана и реновирана със средства от Програмата за развитие на селските райони на стойност 1 250 000 лева. По същата оперативна програма са отпуснати и близо 1 200 000 лева за ремонт на улици, както и е одобрен проект за 400 000 лева за изграждане и ремонт на тротоари в централната част на града.
Общината е получила средства и за укрепването на коритото на река Яденица.

По-рано днес Екатерина Захариева се срещна и с кметовете и жители на селата Главиница и Ивайло от община Пазарджик. „Наш приоритет е всеки един българин да има достъп до качествени услуги. Затова ще работим усилено за подобряване на инфраструктурата и на малките населени места.

Ще инвестираме в основен ремонт на улиците, изграждане на тротоари и осветление и подмяна на ВиК“, каза по време на разговорите си с жителите на двете села Захариева.

По време на своята предизборна обиколка в Пазарджишко, Захариева бе придружена от областния координатор на ГЕРБ Найден Шопов, общинския председател на ГЕРБ-Белово Васил Савов.


gerb_ekaterina_z210329b.jpg
gerb_ekaterina_z210329a.jpg


Loading...