police_pe6t.jpg

Жена, извършила кражба на мобилен телефон, е установена и задържана от пещерски полицаи, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик.
В края на март в РУ-Пещера била депозирана жалба от 65-годишна жителка на родопския град. Тя съобщила, че докато била в местна църква, неизвестен е откраднал смартфона ѝ.

Служители на група «Криминална полиция» поели случая и установили извършитея - 47-годишна пещерка, която е задържана в ареста. У нея било открито и откраднатото устройство. Материалите по случая са докладвани на Районната прокуратура в Пазарджик.

От ОДВМР-Пазарджик съобщават и за двама водачи, употребили алкохол и предизвикали пътни инциденти през уикенда.

В събота следобед бил получен сигнал за пътно-транспортно произшествие в района на 83-ти километър от АМ «Тракия». +кипите на «Пътна полиция» установили, че 35-годишен шофьор от пазарджишкото село Овчеполци е загубил управлението над товарен «Мерцедес» с ремарке, напуснал е пътното платно и се озовал в канавката. В резултат на това водачът е с фрактури на ръка и крак, но без опасност за живота. Той е транспортиран и настанен е за лечение в МБАЛ-Пазарджик. Мъжът е тестван от полицаите с дрегер, като уредът отчел 2.62 промила.

В съботната вечер в РУ-Пазарджик се получила информация за лека катастрофа на пътя Пазарджик-Панагюрище. Полицаите тествали катастрофиралата 43-годишна жителка на село Гелеменово с дрегер. Била отчетена 2.40 промила концентрация на алкохол в издишания въздух.
Спрямо двамата водачи се водят бързи производства. Взети са им кръвни проби за лабораторен анализ.
Loading...