1ot8_nana.jpg

Фондация „Нана Гладуиш-Една от 8” ще посети гр. Пазарджик със своята програма „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи дамите с диагноза рак на гърдата от нашия град и областта.

Жените с диагноза могат да се възползват напълно безплатно отподкрепата, която ще им предостави екипът на „Една от 8”.

На 16.05.2022 г. от 16:00 ч. до 18:00 ч. в рамките на модула „Живот с рак на гърдата“ специалистите и психолозите на фондацията ще се срещнат с жени, които в момента преминават лечение, такива, които са в ремисия, както и с жени, при които болестта е прогресирала. По време на срещата, ще бъдат представени всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори от водещи специалисти в областта на онкологията, ендокринологията, гинекологията и физиотерапията на пациентски въпроси. Дамите ще получат практически съвети, ще имат възможност да задават своите въпроси на специалистите на "Една от 8", както и да получат безплатни информационни брошури, тюрбани, специализирани сутиени за след мастектомия и да заявят потребност от първична протеза.

За да участвате в срещата, е необходимо да се свържете с „Една от 8” на телефон: 0878 16 17 18 от 3.05.2022 г. между 10:30ч. и 16:00 ч.

Срещата с „Една от 8” ще се проведе в залата на Младежки дом Пазарджик на ул. Екзарх Йосиф № 6.
Loading...