police_kola.jpg

От ОДМВР-Пазарджик съобщават за задържани с дрога или заради нарушения по пътищата.

Служители от Полицейски участък „Изток” в Пазарджик са направили проверка на 32-годишен мъж от пазарджишкото село Синитово и негов 25-годишен съселянин. У двамата били открити общо пет полиетиленови топчета със суха зелена листна маса – оказало се синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателите и задържани в ареста. Спрямо тях се водят две бързи производства.

 Петима шофьори са задържани в арестите на полицейските управления в областта през изминалите почивни и празнични дни. Един от тях предизвикал пътно-транспортно произшествие. В събота в Септември 31-годишен жител на града загубил управлението над „БМВ“-то си. Колата се блъснала в паркираните на тротоара два леки автомобила. За радост, при произшествието не са пострадали хора. Пристигналите на мястото служители на РУ-Септември тествали шофьора с дрегер. Уредът отчел 1.58 промила концентрация на алкохол.

По време на засилените проверки по пътищата на региона са установени още трима, които били зад волана на автомобилите си с концентрация на алкохол между 1.3 и 3.28 промила. 21-годишен панагюрец бил спипан да шофира под въздействието на упойващи вещества. Спрямо петимата са образувани бързи производства.
Loading...