vk_hebar_genter.jpg

Ръководството на шампиона ВК „Хебър“ съобщи, че след четири страхотни години, успехи и много вълнуващи моменти диагоналът Брадли Гънтър и отборът се разделят. Канадското острие, поема в друга посока в кариерата си и напуска България. Гънтър си тръгва с благодарности за приноса му към всички значими постижения през изминалите години, а ръководството на тима му пожела много здраве и нови спортни върхове в развитието му.

Брадли Гънтър пристигна в отбора в Пазарджик през 2018 година. Веднага се открои със своята борбеност, характер и страхотни качества. А с широка усмивка и непримиримост към победата се превърна не само в лидер за тима, но и в любимец на местната общественост и на волейболните фенове. Той бе в основата на възходящата градация на Хебър, който за изминалите четири сезона се превърна в абсолютен хегемон на родното първенство и вече е разпознаваем в Европа.

 Гънтър бе главно действащо лице за златния требъл през настоящия сезон 2021/22, в който Хебър спечели Суперкупата, Купата и шампионската титла и завърши непобеден в през цялата година. Той бе и двигателят в атака за шампионите, които направиха исторически пробив в Европа и от раз влязоха в групите на Шампионската лига. Общо Гънтър завършва престоя си в Пазарджик с две Купи България, две Суперкупи и две шампионски титли, което е впечатляваща визитка, посочиха от ръководството на тима.
Loading...