frezcoliada2022.jpg

„Младежки спортен клуб Пазарджик спортува“ и Община Пазарджик организират Първи Фрезколиада игри в партньорство с Лакрима.

Събитието ще обхване 9 вида спорт, ще бъдат организирани турнири и състезания на територията на Пазарджик, в които участие ще вземат стотици спортисти от цялата страна. Всичко това ще се случва в период от няколко седмици, като организаторите ще обявяват подробности за всяко следващо събитие.

Официалното откриване на Фрезколиада е на 20 май (петък) от 19:00 часа в спортна зала „Васил Левски“, Пазарджик.

Очаква ви бляскаво събитие с много спорт, музика, танци и впечатляващи изненади, обещават организаторите.

В церемонията по откриване ще участват олимпийските шампионки на България по художествена гимнастика - Симона Дянкова, Лаура Траатс, Стефани Кирякова, Мадлен Радуканова и Ерика Зафирова. Пред публиката ще излезе и взривяващият талант Реми Тоин, а звездният музикален дует Торино и Пашата ще вдигнат градуса на настроението със своите изпълнения.

„Засега повдигаме завесата само толкова, защото всеки спектакъл крие своите тайни. Така че, елате, за да не ви разказват...” – така организаторите се обръщат към пазарджиклии и ги канят на официалното откриване на Фрезколиада - 20.05.2022 (петък), 19:00 часа, зала „Васил Левски“, Пазарджик.




Loading...