biri_mandjaro2022.jpg

Пълната програма на БириМанджаро е тук, съобщават организаторите на феста. Феновете на музиката, крафт бирите и хубавата храна могат да запазят датите 3-5 юни, когато в парк “Стадиона” ще се проведе един от любимите фестивали на пазарджиклии. С БириМанджаро се дава и старта на лято`2022, като програмата е повече от интересна.


Първата вечер, на 3 юни, на сцената ще се качат Светльо & The Legends, а преди пънкарите ще видим и пазарджишките Voice and Fingers и Rocka Rolla. След тях ще се появят и музикантите, които ще направят Queen Tribute, и ще чуем всички емблематични песни на бандата.

На 4 юни програмата започва от рано с игри за деца и много забавления за по-големите. Началото на концертната програма ще е в 17:30, а на сцената ще видим Red Hot Chilly Pepers Tribute, пазарджиклиите от група "Стойност", Funky Miracle, а черешката ще е група "Остава" и техния концерт “30 години Остава”.

На 5 юни, неделя, още в следобедните часове едни от най-популярните рок хитове ще огласят парка с Dino Rock и групата Best Atitude. Фестивалът ще бъде закрит от Soul Bemol и момичетата от Trinity, които бяха финалисти в “Гласът на България”.

 

 

 
Loading...