hleb_buhal.jpg

Футболният тим на "Хебър" обяви днес нови три входящи трансфера от чужбина. Договори с новака в efbet Лига подписаха вратар, защитник и полузащитник, разкри Бернардино Сако, директор по спортно-техническата част в "Жокер Груп", официален партньор на Община Пазарджик във ФК "Хебър".


"Вратарят Хадим Н'диайе е познат на футболните фенове от престоя си под наем в Царско село през пролетния полусезон. Той направи силни мачове за този клуб и след края на сезона бе поискан от столичните ЦСКА 1948 и "Славия". През тази година обаче Н'диайе, който е собственост на "Аталанта" (Бергамо), ще играе за "Хебър"", обяви Сако.

Италианецът още веднъж потвърди и трансферът на младата надежда на Рома - халфът Патрик Нияни, чийто права вече са откупени от римляните за срок от 2 години. "Той е млад и перспективен играч, на който "Ботев" (Пд) предложи контракт, но поради добрите отношения на Рома с "Жокер Груп" Патрик прие да се присъедини към нас", разкри още Сако. Спортният директор на "Жокер Груп" презентира и привличането на украинския централен защитник Хлеб Бухал. "През последните години Хлеб неизменно е играл в Премиер лигата на Украйна", коментира Бернардино Сако.

Хлеб е вече в Пазарджик и днес преди обяд взе участие в тренировката на хебърци. Късно в четвъртък вечер с различни полети от Италия на българска земя ще кацнат другите две нови попълнения Патрик Нияни и Хадим Н'диайе. Очаква се те да направят първа тренировка с "Хебър" в петък.

На снимките - Хлеб Бухал


hleb_buhal2.jpg


Loading...