gerb2021_belovo2.jpg

В последния ден на предизборната кампания премиерът Бойко Борисов посети област Пазарджик. Той бе придружен от министри от кабинета, както и от водачката на листата на ГЕРБ и СДС за Пазарджик Екатерина Захариева и вторият в листата – Найден Шопов.

Инвестираме много в малките населени места и променяме облика им, каза Бойко Борисов при посещението си в община Лесичово. “Навсякъде в страната се строят и обновяват пътища, водопроводи, газопроводи, пречиствателни станции, училища, детски градини и всичко, от което българските граждани имат нужда. Ние работим, чуваме какво искат хората, реализираме го и после показваме направеното”, коментира той.


При посещението си в община Белово Борисов каза, че са отпуснати 1,2 милиона лева за укрепване и доизграждане на подпорни стени в с. Голямо Белово и гр. Белово по коритото река Яденица. “За последните 4 години направихме много неща за всички населени места в страната. Българите виждат колко много проекти са реализирани. И затова след няколко дни, когато излязат резултатите от изборите, ние ще видим кой ще има правото да говори от името на народа.


Сигурен съм, че със СДС отново ще представляваме най-голяма част от десните избиратели в страната. Защото ние си изпълняваме обещанията. Скоро ще се преборим и с пандемията. Благодарение на европейската солидарност ще получим допълнително над 1,2 милиона ваксини, за което съм изключително признателен”, допълни Борисов.


След Белово, премиерът продължи обиколката си към велинградско. В село Биркова, община Велинград, премиерът Борисов подчерта, че с близо 2,4 млн. лв. е изградено ново училище. За удобство на децата са осигурени нов училищен автобус и Wi-Fi мрежа. „За разлика от нашите опоненти ние не само обещаваме, а решаваме проблемите на българските граждани. В района на Биркова ще реализираме и други инфраструктурни проекти, от които хората имат нужда.“ – коментира Премиерът.


През това време водачката на листата на ГЕРБ и СДС за област Пазарджик Екатерина Захариева присъства на откриването на важна за автомобилния трафик ремонтирана улица в гр. Пазарджик. Полагане на нов асфалт, нови бордюри, нови тротоари, както и изграждане на нова отводнителна система са реализирани благодарение на финансиране от Агенция „Пътна инфраструктура“. Проектът е на стойност 3 милиона лева.


Г-жа Екатерина Захариева коментира, че в програмата на ГЕРБ и СДС са предвидени средства за ремонт на над 150 километра пътища в област Пазарджик. Ремонтираната улица „Свобода“ е важен, както за автомобилния трафик в града, така и за преминаващите през града автомобили от Пловдив за София и съответно от София за Пловдив. Това е така, тъй като през този път е най-прекия път за автомагистрала „Тракия“.
На церемонията присъства и вторият в листата и областен координатор на ГЕРБ Найден Шопов, зам. областният управител Йордан Кожухаров и кметът на Пазарджик Тодор Попов.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


gerb2021_belovo.jpg


Loading...