pppp20220905z.jpg

„Започнахме няколко неща, които силно вярвам, че помагат на българите. За последните 12 месеца пенсиите се повишиха повече отколкото за последните 12 години. И това не е някакво подаяние към хората, а са пари, които те са заработили и най-накрая стигат до тях”. Това заяви съпредседателят на Продължаваме Промяната Асен Василев в Пазарджик. Заедно с кандидати за народни представители от 13 МИР той се срещна с разговаря с граждани в центъра на града. Хората искаха да знаят какви действия ще предприемат Продължаваме Промяната след изборите, а Асен Василев ги увери, че с депутатите от Пазарджик ще продължат започнатото и добави също:  

„Направихме детските градини безплатни, увеличихме майчинските, даде се данъчен кредит за млади семейства, така че малко от малко да се облекчи отглеждането на деца. Направихме доста програми за извънучилищна дейност – спортове в училищата, културни занимания и всичко това започва от тази учебна година. И не на последно място, започнахме да разграждаме този феодален корупционен модел –най-тежката битка беше на Капитан Андреево. Там си беше направо война, защото една частна фирма беше завзела границата с гръб от бившите управляващи. Парите, които се губеха за бюджета е едно на страна, но това, че са влизали отровни храни и години наред сме яли храни със завишени пестициди – това е престъпление към българския народ. И това, което обещаваме е, на 2 октомври да продължим всички тези стъпки, които започнахме – със следващата граница, със следващата битка, още повече да се вдигнат и минималната, и средната заплати, да се вдигат още пенсиите, че да не падат под линията на бедност, да заработи антикорупционната комисия, така че да започнат да се разкриват влогове и натрупани пари без да има доходи срещу тях  малко по малко, стъпка по стъпка ще започнем да си взимаме държавата обратно”.

Пред театъра в Пазарджик много граждани бяха дошли, за да заявят подкрепата си за Продължаваме Промяната и за кандидатите за народни представители от 13 МИР-Пазарджик. С Ивайло Шотев, Петър Куленски, Андрей Гечев, Ивайло Иванов, Василева Загорска, Любен Точков и Таня Колчакова (всички на снимката горе) гражданите на Пазарджик обсъждаха Младежкия дом и намеса върху фасадата на сградата, необходимостта да продължи увеличението на пенсии, подпомагането на младите семейства и хората в неравностойно положение.


pppp20220905c.jpg
pppp20220905b.jpg
pppp20220905a.jpg


Loading...