pp_bgvazhod.jpg

След като преди няколко дни ГАЛЪП (GALLUP International) отчете изключително висок ръст на одобрение към лидера на коалиция „Български Възход“ - генерал Стефан Янев, сега същите данни се потвърдиха и от агенция ЕКЗАКТА (Exacta research group).

 Изследването е проведено в периода от 10-ти до 17-ти септември 2022, само две седмици преди извънредните парламентарни избори. То е представително по метода лице в лице и е проведено с 1050 пълнолетни български граждани, в 71 населени места в страната. Изследването е финансирано със средства на агенцията.

 Прави впечатление, че одобрението към Генерал Янев се запазва и той изпреварва значително политическите лидери на други партии, като БСП, ПП, ДПС и т.н., коментираха от предизборния щаб на Български Възход в Пазарджик.

 Ако доверието към генерала се прехвърли и върху водената от него коалиция, това ще доведе до сериозни размествания в бъдещия парламент. Генерал Янев печели доверие с това, че е диалогичен и не дели хората. Според него партиите и партийните лидери трябва да спрат да разделят хората и трябва да намерят общ език в интерес на България и българските граждани. Това умерено поведение и желание за диалог, увеличава шансовете за формиране на правителство и устойчиво управление на държавата в този труден момент, коментира водачът на листата в Пазарджик - предприемачът и общински съветник Благо Солов.

 

На тези избори коалицията на Стефан Янев - Български възход, е с № 15.

 

Предизборен щаб БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД


КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ


pp_bgvazhod2.jpg


Loading...