guma_spukana800.jpg

На непълнолетна извършителка на кражба и вандалски прояви на трима малолетни, а също и за неправоспособен пиян водач съобщават от Областната дирекция на МВР-Пловдив.

Непълнолетна извършителка на кражба е 16-годишно момиче от Синитово, което е откраднало сумата от 750 лв от ферма в Мирянци.. По случая е образувана преписка, която ще бъде докладвана на прокуратурата.

Служители на полицейски участък „Изток“ в Пазарджик са установили трима малолетни извършители на вандалски прояви – в една и съща нощ пострадали граждани са съобщили за общо седем гуми на паркирани в различни квартали на града леки автомобили. Извършителите са на 10 и 11 години - и тримата от кв. „Изток” в Пазарджик. Спрямо малолетните са образувани преписки, които ще бъдат изпратени на Районната прокуратура в Пазарджик.

При пътен инцидент, станал на разклона за село Семчиново, е установено, че 32-годишен мъж от селото, който преобърнал лек автомобил в канавката, е пиян и без редовни документи. Дрегерът отчел 2.05 промила концентрация на алкохол. Шофьорът е задържан в ареста за срок от 24 часа, а спрямо него е образувано бързо производство.
Loading...