chovekoluvie_sgr.jpg

 Комплекс за социални услуги „Човеколюбие” организира Празници на психичното здраве, посветени на Световния ден за психично здраве – 10 октомври. През седмицата в сградата на „Човеколюбие“ са предвидени шахматен турнир, шоу-програма „Като две капки вода“, лекция на холистичен коуч Мариана Атанасова „Как да развием нашия потенциал”, международна научно-приложна конференция „Био-психо-социални приложения на шахматната игра” и обучителното пътуване до Етрополе и Етрополски манастир.

От Комплекс за социални услуги „Човеколюбие” съобщават и подробната програма:

На 10 октомври 2022 г. от 09.00 ч. до 16.00 ч. ще се проведе Вътрешен турнир по шахмат, посветен на Мирослав Тодоров – съмишленик и дарител. От 16.00 ч. ще се проведе среща с олимпийския шампион по кореспондентен шах Николай Нинов.

На 13 октомври 2022 г. - обучителното пътуване до Етрополе и Етрополски манастир

На 14 октомври 2022 г. от 14.00 ч. ще има шоу-програма „Като две капки вода” с имитации на известни певци. От 16.00 ч. в Народен университет за психично здраве холистичен коуч Мариана Атанасова ще представи лекция „Как да развием нашия потенциал”.

На 15 октомври 2022 г. от 12.00 ч. до 17.00 ч. ще се проведе онлайн Втора международна научно-приложна конференция „Био-психо-социални приложения на шахматната игра”.

 

Събитията ще се проведат в сградата на ул. „Д-р Лонг” 12, Пазарджик. В тях активно ще се включат потребители на Комплекса.

 
Loading...