fk_hebar20221129.jpg

Футболистите на Хебър проведоха днес последното си занимание за 2022 г. От утре хебърци излизат в 35 дневна почивка, която ще продължи до началото на новата 2023-а година, съобщиха от клуба.

Първият сбор след зимната ваканция е фиксиран за 4-и януари, когато Владимир Манчев събира своите подопечни за старт на зимната подготовка. През това време спортно-техническия щаб на клуба ще работи ударно по зимната селекция на отбора. През декември ще стане ясно с кои футболисти ХЕБЪР ще се раздели и кои ще правят компания на обявените вече две нови попълнения - Архан Исуф и Камен Хаджиев.

Предвижда се зимната подготовка да стартира в домашни условия на спортна база "Георги Бенковски", след което ще се проведе лагер и серия от контролни мачове до подновяване на шампионата в efbet Лига през месец февруари. До началото на лагера хебърци ще изиграят само една контрола - на 14-ти януари срещу Локомотив(Пд). По традиция подготовката на пазарджиклии ще стартира с провеждане на медицински и функционални изследвания, след което ще започнат встъпителните тренировки. 
Loading...