amfetamini_marihuana20220114.jpg

На улица във Велинград криминалисти и автопатрули засекли 35-годишен мъж и друг 49-годишен, и двамата жители на курорта. При вида на полицаите по-младият се опитал да изхвърли на земята полиетиленово топче с кокаин, а у другия полицаите открили две пликчета с наркотично вещество от същия вид.


При аналогична проверка на улица в Пазарджик местни криминалисти проверили 22-годишен пазарджиклия. Той изхвърлил на улицата плик с бяло прахообразно вещество, което са оказало амфетамин.

При претърсване в жилището на 36-годишен пазарджиклия екипи от сектор „Криминална полиция“ при местното полицейско управление намерили три стъклени буркана. Оказало се, че те били пълни с около 150 грама суха марихуана.

В близост до училище в пазарджишкия квартал "Изток" служители от полицейския участък в квартала спипали двама мъже – на 28-години от Стрелча и 29-годишен от пазарджишкото село Пищигово. Те носели в себе си общо 12 топчета, съдържащи синтетичен канабиноид.

И шестимата са задържани за срок от 24 часа в полицейските управления във Велинград и Пазарджик. Спрямо тях са образувани бързи производства.

 

 

 
Loading...