amfetamini_marihuana20220114.jpg

Общо шестима, притежаващи наркотици, са разкрити и задържани от полицейски служители от управленията във Велинград и Септември.

В петък в близост до Гара Костандово екипи от РУ-Велинград спират за проверка лек автомобил „БМВ“. В колата заедно с шофьора пътували още един мъж и жена. У 22-годишната жителка на Ракитово полицаите откриват полиетиленов плик със суха листна маса, плик с жълтеникаво кристално вещество и още един с 45 брой таблетки с формата на автомобил. Последвали полеви наркотестове, които реагирали положително на марихуана, амфетамин и метамфетамин. Общото количество на намерената дрога е над 100 грама и от трите вида.

Екипи на РУ-Септември са заловили трима млади мъже на възраст между 21 и 29 години от село Семчиново, един от пловдивското село Цалапица на 28 години и 23 годишен от съседното село Триводици. Те притежавали в различни разфасовки наркотици от вида синтетичен канабиноид.

И шестимата са задържани за срок от 24 часа в арестите на управленията във Велинград и Септември. Спряло тях са образувани бързи производства.
Loading...