tp_dobro_sartse.jpg

Кметът на Пазарджик Тодор Попов се срещна с тримата доброволци Георги Панушев, Георги Недялков и Георги Янакиев, които създадоха инициативата "Добро сърце" и помогнаха на десетки хора, изпаднали в беда. „Това, което правите, трябва да се подкрепя и да се показва. Защото е въпрос на отговорност. Ако поне малка част от хората вземат като Вас присърце някои неща и се опитат със своите усилия да допринесат за тази система, в която живеем, ще става по-добре. Добрите хора правят добри неща и ние държим на тях и ги подкрепяме“. С тези думи кметът на Пазарджик Тодор Попов връчи грамоти и подаръчни ваучери на стойност 200 лв на тримата мъже.

„Хората в Пазарджик са добри, малко им трябва - малко добър пример, малко мотивация, за да могат да проявят това добро. И ние ще покажем доброто, направено от Вас, и ще се включим с логистична помощ, когато е необходимо“, заяви още кметът.

В края на срещата той се ангажира Община Пазарджик да им партнира и съдейства винаги, когато е необходимо осигуряването на специфичен транспорт, извозване на отпадъци или други дейности, изискващи по-голям технически капацитет.

 


tp_dobro_sartse2.jpg


Loading...