police_kola_pz.jpg

т за домова кражба, станал през ноември 2022 г. Тогава неизвестен е разбил прозорците на две врати на къща, собственост на 44-годишен жител на село Голямо Белово. Крадецът не успял да открадне нищо и избягал. В хода на разследването се оказало, че автор на неуспешното посегателство е 33-годишен мъж от Костенец. Той е задържан, а спрямо него се води досъдебно производство.

Млада жена, притежаваща наркотици е задържана в РУ-Велинград. При рутинна проверка на автомобил автопатрул от полицейското управление в курорта спрял „Опел“ с водач мъж на 41 години от пазарджишкия квартал „Изток“. Пътуващата до него 33-годишна жителка на Пещера носела в себе си полиетиленово топче със суха растителна маса. Оказало се, че това е синтетичен канабиноид. Дрогата е иззета, а притежателката и задържана за срок от 24 часа в ареста.

Почерпен с алкохол шофьор от беловското село Мененкьово е прекарал нощта в ареста. Водачът – на 49 години, е бил зад волана с1.72 промила концентрация на алкохол, показал дрегерът. Шофьорът е задържан за срок от 24 часа, а спрямо него се води бързо производство.

Полицаи от участъка в Лесичово откриха незаконно добита дървесина в частен имот. Вчера екипи от участъка извършили проверка в двора на 48-годишен мъж от село Калугерово. Вътре органите на реда открили да се съхраняват общо 13 кубически метра дървесина за огрев от различен вид. Тя не била маркирана с контролна горска марка, а притежателят и не разполагал с никакви документи за произхода и. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.
Loading...