pari1.jpg

За три престъпни деяния, разкрити от полицаите се съобщава в днешния бюлетин на ОДМВР-Пазарджик.

Полицаите от Лесичово установиха самоличността на трима тийнейджъри, извършили грабеж. Сигналът е подаден от 26-годишен жител на село Динката за това, че на улица в съседното село Калугерово е нападнат от трима младежи. След като му нанесли побой, непознатите отмъкнали мобилния му телефон и сумата от 250 лева. Извършителите се оказали тийнейджъри на възраст между 16 и 19 години, всичките от село Динката. „Триото“ е задържано в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа. Открито е мобилното устройство, което е обект на престъпното посегателство. Работата по случая продължава, води се досъдебно производство.

Полицаи от участъка в Ракитово установиха и задържаха извършител на кражба на ритловици. Сигналът е подаден от управител на местна частна фирма. Той информирал органите на реда, че от двора на фирмата е извършена кражба на 46 броя ритловици, всяка с дължина от 4 метра. Извършителят се оказал 65-годишен ракитовец. Щетите нанесени на собственика се изясняват, по случая се води досъдебно производство.

Млад мъж, притежаващ наркотици, е задържан от беловски полицаи. 28-годишен беловец е хванат с пликче - тип спейсбек, съдържащо суха зелена листна маса. След направен полеви наркотест се ,установило, че става дума за марихуана. Дрогата е иззета, а притежателя и задържан.
Loading...