odmvr800.jpg

Три полицейски производства и една преписка са образувани спрямо водачи на МПС през изминалото денонощие. Вчера следобед на улица в Септември автопатрул спрял лек автомобил „Фолксваген“. 20-годишният му водач предоставил на униформените свидетелство за управление на МПС, издадено от Великобритания. При извършената щателна проверка се оказало, че документът е неистински. Той е иззет от органите на реда, а спрямо притежателя му се води разследване, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик.

Останалите нарушители на пътя са със следните провинения:
Във Велинград униформените извършили проверка на „Дайхацу“, управлявано от 54-годишен жител на велинградското село Драгиново. Оказало се, че водилото не е регистрирано по надлежния ред.

На улица в пазарджишкото село Паталеница екип на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик установил лек автомобил „Фолксваген“ с поставени чужди регистрационни табли. 45-годишният шофьор от същото село е задържан, а табелите са иззети.

29-годишен мъж от велинградското село Драгиново пък бил засечен от органите на реда да управлява „Рено“ с 1.77 промила концентрация на алкохол. Спрямо него се води бързо производство.
Loading...