vd_zala1.jpg

С концерт официално бе открита обновената и оборудвана зала към Центъра за професионално и личностно развитие - ОДК във Велинград, съобщиха от Общината.

Със средствата от спечеления проект "Зала за театър, музика и танци”към Националната програма за личностно развитие на децата и учениците са закупени и монтирани: озвучителна система, дигитално пиано, микрофони, музикални инструменти /тромпет, баритон и сузафон/, компютър, лаптоп, прожекционен екран, дъска, маси, столове, дивани, витрини за наградите, нови завеси, щендери, народни носии, театрални костюми и униформи за младежката музикална и танцова формация към ОДК-Велинград.

Концертът е организиран от ЦПЛР-ОДК, съвместно с Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към община Велинград, под мотото „Не на наркотиците”. Със свои изпълнения участваха възпитаниците на школите на центъра, ДЮВИШ „Звънче”, Калина Десподска, ученици от 4 "а" клас в ИСУ „Св.св. Кирил и Методий” и от 7 "б" от ИОУ „Христо Ботев”, както и рок- групата “The Reborn” от Пловдив.

Официални гости на събитието бяха кметът на община Велинград д-р Костадин Коев, директорът и ст. експертът на дирекция „ХСД” Мариана Зинкова и Илияна Гешева.


vd_zala2.jpg
vd_zala3.jpg


Loading...