stadion_tribuna_fen1.jpg

Футболният тим на Хебър приема в понеделник от 14,30 часа на стадион "Георги Бенковски" в Пазарджик Спартак(Варна) в двубой от 20-ия кръг на efbet Лига. Това е първа домакинска среща за пазарджиклии на местна почва след почти 9-месечна пауза, през която за официални срещи зелените "приемаха" своите опоненти на Националния стадион "Васил Левски".


За мача със Спартак ще има някои нови елементи, свързани с организацията и провеждането на двубоя, напомниха от "Бенковски" 200. Така например за първи път от пролетта на 2017 г. допускът до стадиона за фенове на домакини и гости ще бъде с билети, чиято цена е фиксирана на 10 лв. и ще бъде такава до края на настоящия шампионат. Входните талони ще се продават в деня на мача на касите на стадиона, като всеки от тях ще бъде с реквизити, определящи сектор, блок, ред и място на седалка.

Децата до 14 години ще влизат безплатно, но с придружител, който трябва да попълни декларация. От Хебър приканиха зрителите, попадащи в хипотезата за родители, настойници, попечители, придружители или лица, полагащи грижи или носещи отговорност за конкретното дете да си попълнят и подпишат по възможност предварително въпросните декларации.

Друга важна подробност е свързана с бутилките за минерална/трапезна вода, за които има забрана за внасяне на стадиона. За улеснение на феновете от ФК Хебър ще осигурят безплатни ПВЦ чаши, в които въпросната вода ще може да се налее преди влизане на спортното съоръжение.


stadion_tribuna_official.jpg


Loading...