gerb_gin4e.jpg

Гинче Караминова - общински съветник в Общински съвет-Пазарджик от групата на ГЕРБ-СДС, предложи от името на групата съветници на ГЕРБ и СДС да бъде гласувана помощ за пострадалите семейства от опустошителното земетресение в Република Турция, съобщиха от Централата на партията в областния град.

Предложението е направено на Председателски съвет, където Караминова представлява групата общински съветници на ГЕРБ и СДС.
Взето е решение на предстоящото заседание на Общински съвет, Караминова да представи предложението пред общинските съветници. В случай че бъде прието и гласувано, предложението предвижда 4000 лева от средствата за представителни разходи на
съветниците да бъдат насочени в помощ на бедстващите. Освен това, при желание всеки от тях би могъл да допълни помощта с още свои средства.

Гинче Караминова е припомнила още, че в момента тече и акция на Български Червен кръст. В нея се приемат, както парични средства по тяхна сметка, така и друга материална помощ, която би могла да бъде в полза на пострадалите.
„В моменти на трудност и големи човешки изпитания е необходимо всички да бъдем съпричастни”, подчертава в подкрепа на предложението си Гинче Караминова.

 

 
Loading...