ru_mvrpz_blue800.jpg

В РУ-Септември била депозирана жалба от 78-годишна жителка на село Карабунар. Възрастната жена се оплакала, че неизвестен е проникнал в къщата и , след което извършил кражба на перална и едно разглобено легло. В резултат на предприетите действия служители от управлението установили, че автор на деянието е 32-годишен жител на същото село.


В средата на миналата година в РУ-Пазарджик постъпил сигнал от 41-годишен мъж от Добрич. В района на гарата в областния град той станал обект на кражба, като неизвестен апаш задигнал смартфона му. Служители на сектор „Криминална полиция“ поели разследването. След усърдна няколкомесечна работа полицаите установили, че апашът е 23-годишен пазарджиклия.

Вчера от спортната площадка на основното училище в пазарджишкото село Огняново била извършена кражба. Неизвестен отмъкнал волейболна мрежа с дължина от над 8 метра. Случаят бил поет от полицейските и младши полицейските инспектори, обслужващи селото. Не след дълго униформените установили, че извършителят е 22-годишен жител на същото село. Той доброволно предал на органите на реда откраднатата мрежа.

 

 
Loading...