ElenaKostova_Petkova.jpg

Известният адвокат Елена Костова-Петкова ще е водач на листата на ЛЕВИЦАТА за 13 МИР Пазарджик. На второ място е бизнесменът Мариян Дечев, а третата позиция заема авиоинженерът Себастиян Нонов.

Адвокат Костова-Петкова споделя, че не може да оправдае мълчаливото съгласие, с което на изборите през последните години снабдяваме с власт компрометирани, неспособни и зависими хора. За нея е необходимо спешно законодателната и изпълнителната власт да бъде предадена на знаещи и можещи българи с визия, които да помогнат да се възстанови държавността. Тя мечтае за България, в която политиката няма да е средство за бързо забогатяване, а мисия и с усмивка ни припомня „Гола съвест” на Хайтов.
Сред основните приоритети на „ЛЕВИЦАТА!“ са повишаване на доходите, справедливо и достойно възнаграждение на труда, овладяване на спекулата и високите цени на стоките от първа необходимост, стабилизиране на държавното управление, консолидиране на подкрепа за промяна на конституцията за реализиране на съдебна реформа, възстановяване на чувството за справедливост у хората.
Амбицията на „ЛЕВИЦАТА!“ е да осигури на хората от Пазарджик силно ляво представителство в следващия парламент, да отстоява политики за стабилизиране на държавното управление и за подобряване жизнения стандарт на хората. Сред приоритетите на „ЛЕВИЦАТА!“ са връщане на чувството на справедливост у българите, изваждане на прокуратурата от съдебната власти и уреждане в Конституцията на условия за избор и освобождаване на главния прокурор от Народното събрание, каза Татяна Дончева.
В състава на коалиция ЛЕВИЦАТА! влизат партиите „АБВ – Алтернатива за българско Възраждане“, „Движение 21“, „Изправи се България“ и Земеделски съюз „Александър Стамболийски“, както и знакови лица от БСП.
Пълен списък на листита за 13 МИР:
1. Елена Костова-Петкова
2. Мариян Дечев
3. Себастиян Нонов
4. Нина Змийчарова-Димова
5. Костадинка Петракова
6. Антония Найчева
7. Иван Златков
8. Петя Тоткова
9. Ангел Сираков
10. Стоянка Димитракиева
11. Мария Киркова-Гечева
12. Валентина Вакарелска
13. Тодор Шейнов
14. Нели Бодурова


levitsata2023.jpg
levitsata2023a.jpg


Loading...