144gstamboliiski.jpg

Членове на „Обединени земеделци“ се поклониха и поднесоха цветя пред паметника на Александър Стамболийски в Пазарджик по повод 144 години от неговото рождение. Председателят на партията Петя Ставрева поднесе цветя пред паметника на Стамболийски в столицата.

„Днес сме призвани да изпълним завета на Александър Стамболийски и да работим за модерна и европейска България, каза  Петя Ставрева. „Земеделският министър-председател е основоположник, идеолог и водач на Земеделския съюз. Той е виден общественик и публицист, оратор и парламентарист. Лидер по призвание, Стамболийски посвети живота си на земеделското движение и на демокрацията в България и остави дълбока следа в политическата ни история като държавник, реформатор и европейски политик,“ посочи още Петя Ставрева.

 Днес сме в навечерието на  парламентарни  избори, които са изключително важни за бъдещето и пътя на България. И тук  е нашата голяма отговорност, на партиите от демократичното пространство – да работим за успешна и просперираща България в Обединена Европа. Ние от Обединени земеделци станахме част от обединението на демократичните сили в коалицията ПП – ДБ. Заедно трябва да покажем, че обединението прави силата, като създадем необходимата алтернатива за българските граждани, подчерта Петя Ставрева.
Loading...