gerb_sds_pi20230303c.jpg

По традиция ГЕРБ-СДС стартира предизборната си кампания в Пазарджик от катедралния храм „Света Богородица“, където днес беше отслужен молебен.

„Очакваме да бъдем първи и отново ще направим всичко възможно да има правителство. Знаете, ние бяхме единствената политическа сила в коалиция, направила всичко, за де се сформира правителство и сметките на нашите опоненти българският народ да ходи през няколко месеца на избори, да има нестабилност, цените да растат докато им хареса – това няма да стане,  не са нашите сметки.  Виждате, че отсега дават заявки, че  България щяла да се стабилизира след местните избори. Това са криви сметки и си мисля, че българският народ ще им го покаже като ни постави отново на първо място“. Това заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС Екатерина Захариева. Тя посочи, че приоритетите на коалицията са по същество приоритети на българските граждани, а именно силна и стабилна държава, за да се справи със ситуацията с цените и инфлацията.

Екатерина Захариева честити националния празник на всички българи с пожеланието на бъдем единни. „В момента има много разделение в България. Иска ми се политиката да не се пренася в личния живот и в приятелствата. За тези, които разделят България рано или късно ще има възмездие. Пожелавам на всички да бъдем обединени, за да бъдем силни отново“, каза още Екатерина Захариева.

В листата на ГЕРБ-СДС са познати лица от предишни избори, експерти във всички области на обществения и икономически живот:

 1.     Екатерина Захариева - юрист
 2.     Найден Шопов - икономист
 3.     Димитър Гечев - икономист
 4.     Стефан Мирев - юрист
 5.     Йордан Кожухаров - адвокат
 6.     Дафинка Семерджиева - адвокат, гражданска квота
 7.     Валентина Кайтазова - педагог, гражданска квота
 8.     Лозана Василева - доктор по икономика
 9.     Борис Владов - юрист
 10.     Илиян Траянов - д.м. - лекар
 11.     Малина Консулова-Златева - адвокат
 12.     Гергана Сеферинкина - ръководител транспорт, гражданска квота
 13.     Димитър Хаджидимитров - учител, гражданска квота
 14.     Асен Янков - предприемач, гражданска квота
 15.     Мариан Мурджев - строителен предприемач
 16.     Христо Павлов - предприемач

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ СА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ


gerb_sds_pi20230303b.jpg
gerb_sds_pi20230303a.jpg
gerb_sds_pi20230303.jpg


Loading...