katastr_pz_plov2023b.jpg

При тежък пътен инцидент, станал на път 1-8 в района между селата Мало Конаре и Говедаре, има загинал и тежко пострадал, който е транспортиран до лечебно заведение, както по-рано съобщи говорителят на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов. Преди минути, към 18:50 ч. тази вечер, беше уточнено, че водачът на единия автомобил е на 44 години от Пловдив, а на другия - на 64 години, от първомайското село Драгойново. Починали са още мъж на 71 години и жена на 52 години. Така броят на загиналите става 4. В МБАЛ - Пазарджик са жена на 30 години, жена на 52 години и мъж на 48 години. 

Сблъсъкът между двата леки автомобила е бил челен. Инцидентът е станал малко след разклона на Мало Конаре. Пътят е затворен, извършват се необходимите следствени действия, създадена е временна организация на движението с обходни маршрути в участъка през Мало Конаре и Говедар.
Снимките са актуални, предоставени са на медиите от говорителя на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Окръжна прокуратура - Пазарджик наблюдава досъдебно производство за възникналото тежко пътнотранспортно произшествие. Извършват се активни действия по разследването за изясняване на причините. На мястото се намира дежурен прокурор. Това съобщиха от Окръжна прокуратура-Пазарджик.


katastr_pz_plov2023a.jpg
katastr_pz_plov2023.jpg


Loading...