kampania_todor_todorov.jpg

Тодор Иванов Тодоров, 50-годишен педагог от Пазарджик, се нуждае от средства за операция в Турция по трансплантация на бъбрек. Негови колеги преподаватели инициират кампания за събиране на средствата за операцията. Неговата сестра може да бъде донор.

Тодор Тодоров работи в системата на образованието повече от 20 години. Промяната в здравния му статус настъпва преди около 13 години. Предстои, след броени дни, Тодор Тодоров да бъде включен в списъка на нуждаещите се от трансплатнация български граждани, но в България този процес е дълъг и понякога невъзможен.

Заради влошеното здравословно състояние, семейството на Тодор търси помощ от лечебни заведения в чужбина. Сега те очакват оферта от болница в Турция, като в предварителните разговори и проведени изследвания, който показват съвместимост, е уточнено, че неговата сестра може да бъде негов донор.  Очакваната сума за трансплантационната интервенция, лечение и рехабилитация ще бъде над 55 000 лева.

Колегите  на Тодор Тодоров започват  кампания в неговата подкрепа,  защото сумата е невъзможно да бъде покрита от неговото семейство.

Даренията могат да бъдат превеждани на откритата дарителска сметка на името на Тодор Иванов Тодоров: ОББ, BG73UBBS80021043059150 /в български лева/.
Loading...