dragomir_stoinev2021_06_14aa.jpg

 Бившият енергиен и икономически министър Драгомир Стойнев избра да продължи работата си в Пазарджишко след като на тези избори спечели мандат за социалистите в 13 МИР – Пазарджик и в 7-МИР в Габрово.

 

 

След като вчера, малко преди полунощ, ЦИК официално обяви разпределението на депутатските мандати, Стойнев коментира днес избора си с думите: „Няма как да прекъсна усилията си в Пазарджишко. Много е важно след тези избори да има стабилност и правителство. Това е първото. Второ – срещите ми в региона показват, че усилията в посока подкрепа на бизнеса и социалните мерки от страна на държавата трябва да продължат.  Надявам се и на добър диалог с останалите представители в Парламента от регион Пазарджик. Така ще бъдем по-ефективни както по отношение на проблемите на инфраструктурата, така и по отношение на теми, които искат адекватни законодателни решения – икономика, туризъм, бизнессреда.“

Според Стойнев тези избори са показали, че в региона има разумно и отговорно ядро на БСП, което е устояло на субективните амбиции на формации, определящи се като леви. „Много е важно да запазим това ядро чисто, за да продължим изпълнението на левите политики.“, каза той.
Loading...