mldom20230412b.jpg

Младежки театрален фестивал „Океан от любов“ отмина и остави след себе си нови приятелства, съзидателна енергия и страхотни емоции. Експертите от Кръглите маси – Гьорги Георгиев – Антика, Самуела-Ивана Церовска и Ангелина Славова отличиха следните спектакли:

Наградата за цялостен спектакъл на 17 фестивал „Океан от любов“ 2023 г. се присъжда на Младежки театър „Мускетарите“, гр. Перник за спектакъла „Домът на Бернарда Алба“ от Ф. Г. Лорка с реж. Ваня Михова. Наградата е с финансово изражение от 1000 лв.

Наградата на публиката – зрителите на Мартенски театрален маратон се присъжда на ТС „Смехурко”, гр. Банкя за последователната педагогическа дейност на Цвете Лазарова при формирането на театрални умения и за впечатляващите резултатите на младежите от ТС „Смехурко” в работата им с драматургията на Шекспир. Наградата е с финансово изражение от 600 лв.

Наградата на публиката – зрителите на Мартенски театрален маратон  се присъжда на Театралната група към НЧ „Св. Св. Кирил и Методий“, гр. Раковски, за поощряване педагогическата дейност на Иван Гаджев в работата му като режисьор на спектакъла „Шеги на любовта“ по А. П. Чехов и за актьорската всеотдайност на трупата. Наградата е с финансово изражение от 400 лв.

Културен чек за посещение на театрални представления получават зрителите Ваня Пампова, Маргарита Иванова и Бисерка Трайкова.

Фестивалът е финансиран от Община Пазарджик.


mldom20230412a.jpg
mldom20230412.jpg


Loading...