police_kola1.jpg

Криминално проявен мъж, притежаващ дрога е установен и задържан от пещерски криминалисти, съобщиха от ОДМВР-Пазарджик.водство.    

Вчера служители от група „Криминална полиция“ при РУ-Пещера засекли на една от улиците в родопския град 35-годишен мъж, добре познат на полицията. Последвала незабавна проверка, при която се установило, че мъжът носи в себе си 14 полиетиленови топчета съдържащи кафяво прахообразно вещество. След направен полеви наркотест се оказало, че става дума за хероин. Намерената дрога е иззета, а притежателят и задържан за срок от 24 часа. По случая се води бързо производство.

 Добре почерпен с алкохол водач е задържан в РУ-Велинград. Вчера следобед на една от улиците в курорта автопатрул спрял за проверка „Мицубиши“. Зад волана бил 56-годишен велинградчанин, който е тестван с дрегер. Уредът отчел „скромните“ 2.40 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Това наложило водачът да бъде задържан в ареста на полицейското управление в курорта, а спрямо него е образувано бързо произ
Loading...