dg_km45_1.jpg

Концертът под мотото „Приказни вълшебства“ се проведе в ДКТ „Константин Величков“. В него взеха участие децата от третите и четвъртите подготвителни групи в детското заведение.

ДГ „Калина Малина“ работи по четири вътрешни проекта, един от които е „Детето в света на изкуството“. На сцената, чрез музика и танц, децата пресъздадоха свои любими приказки. Родителите и всички гости на концерта имаха възможност да се насладят на цветна феерия и да се потопят във вълшебствата на приказния свят чрез танците на цветя и самодиви, да усетят магията на „живата вода“, да видят истинско надпяване, шарена въртележка и пъстри хора́, да се превърнат във вечни деца чрез пътешествие в приказките „Сливи за смет“, „Хитър Петър“, „Алиса в страната на чудесата“, „Пипи дългото чорапче“, „Пинокио“ и много други.

Красиви и нежни цветя танцуваха по сцената, чаровните артисти откриха розата на Малкия принц и танцуваха в прекрасни цветни градини, а накрая се превърнаха в красиви принцове и принцеси, танцуващи своя валс в празничната вечер. С песента „Доброта“ празничният концерт беше закрит.

Екипът на ДГ „Калина Малина“ отправи благодарности към всички бивши и настоящи възпитаници на детското заведение, към всички родители и партньори, с помощта на които успешно сe реализира празничното събитие и сърдечно пожела „На добр час!“ на всички бъдещи първокласници.  

 


dg_km45_2.jpg
dg_km45_3.jpg


Loading...