lions_baloons.jpg

На 3 юни от 10:00 ч. Мъжки и дамски Лайънс клубове в Пазарджик подаряват на децата и хората от общността Празник на смелостта и добрината. Мястото традиционно е в близост до детската площадка, изградена с помощта на Дамски Лайънс клуб „Тракия“.


Наши партньори и тази година са екипът и съставите на Младежки дом – Пазарджик. Ще участват представителен танцов ансамбъл „Албена‘, Vocal Academy, Школа по китара, както и млади изпълнители с вокален педагог Бойка Щерева /Lady B/, балет „Ера“. Зоната за рисуване отново предлага възможността децата да развихрят със замах своето въображение.

***

Дамският Лайънс клуб „Тракия” - Пазарджик и Мъжкият Лайънс клуб Пазарджик  са част от голямата международна Лайънс организация, носеща мотото „Ние служим!“. Навсякъде по света членове на Лайънс клубовете стават утвърдени професионалисти, които заедно работят за изграждането на по-добра бизнес и социална среда за общността си.

Традиционно Лайънс членовете обединяват контактите, знанията и уменията си в услуга на големи благотворителни каузи и всекидневни добри дела.

В момента нашето главно международно начинание е „Зрението преди всичко: членовете на Лайънс клубовете побеждават слепотата“. Целта на това начинание е цялостното премахване на предотвратимата и обратима слепота по света.

Повече за инициативите на Лайънс клубовете Пазарджик можете да разберете на www.lions.bg.

 

 

 
Loading...