g_peshterski.jpg

На 11 юни от 9:00 часа на стадион "Чепинец" във Велинград приятели и добротворци организират благотворителен футболен турнир в подкрепа на Георги Пещерски.


Той е от Велинград, на 36 години с шестмесечна дъщеричка. В началото на април е диaгностициран с остра лимфобластна левкемия.

Офертата за лечението му в Турция към момента е 100 000 евро. Семейството вече е платило на болницата първа вноска, но с нея се изчерпват всичките им спестявания. За съжаление, сумата за лечението е непосилна за тях, роднини и приятели. Във Фейсбук се организира кампания за набиране на средства в помощ на Георги Пещерски, поставени са кутии за дарения във Велинград, Раковски и Пловдив. Вече се реализират събития с благотворителен характер в негова подкрепа, като предстоящото е на 11 юни от 9:00 часа на стадион "Чепинец" във Велинград.

Георги Пещерски може да бъде подпомогнат чрез Платформата за дарения и каузи Павел Адндреев, където е организирана кампанията „Заедно за Георги Пещерски”: https://pavelandreev.bg/campaign/zaedno-za-georgi-peshterski

И по банков път: IBAN: IBAN: BG82STSA93000017273344
Титуляр / Account holder: Георги Пещерски / Georgi Pestherski
BIC/SWIFT: STSABGSF

На страницата във Фейсбук "Заедно за Георги Пещерски" 36-годишният баща предварително благодари "на всички, които ще лишат себе си, децата си и семейството си, за да помогнат на нашето да остане цяло и аз да бъда пълноценен баща и съпруг".

 

 

 
Loading...