fk_hebar_razdyala20230605.jpg

Футболен клуб „Хебър“  прекрати трудово-правните си отношения с двама от досегашните си футболисти - Муса Сила и Арсенио Валпорт. Техните договори са до 30-ти юни, 2023 г., но  по взаимно съгласие на двете страни контрактите бяха разтрогнати с незабавен ефект, съобщиха от клуба. 

30-годишният Арсенио Джърмейн Седрик Валпорт пристигна в "Хебър" като свободен агент в началото на месец септември, миналата година и бе част от допълнителната селекция на "зелените" след края на сътрудничеството на клуба с италианците от "Жокер Груп".

За престоя си в "Хебър" бившият младежки национал на Нидерландия записа общо 18 мача(943 минути) за първенство на efbet Лига, отбеляза 3 гола, записа 1 асистенция и получи 4 жълти картона. 

Арсенио има и 1 мач за Купа България(23 минути в двубоя с Марица Пд). 

С "Хебър" предсрочно се разделя и френският защитник Муса Сила. Подобно на Валпорт, 23-годишният десен бек също акостира в Хебър като свободен агент през миналия септември, идвайки от френския Шоле. Парижанинът записа 15 мача(888 минути) с екипа на пазарджиклии в efbet Лига, в които получи 2 жълти картона. 

"Хебър" благодари на Валпорт и Сила за времето, през което носиха емблемата на клуба и им пожела успехи на зеления терен, здраве и късмет в живота. 
Loading...