hebar_vakancia.jpg

Футболистите на "Хебър" са от днес официално в лятна ваканция. След вчерашната последна за сезон 2022/23 г. тренировка отборът се събра на прощална вечеря в един от най-актуалните комплекси край Пазарджик, като на сбирката по лични причини не успяха да присъстват част от състезателите и спортно-техническия щаб.


Датата на първия сбор след кратката ваканция се очаква да стане ясна с отпадане на най-важната за момента въпросителна - кой ще води бащина дружина през новия сезон. Както Любослав Пенев вече обяви след края на двубоя с "Берое", неговата уговорка с кмета на общината Тодор Попов е била до края на състезателната 2022/23 г. Очаква се до петък Пенев да има среща с пазарджишкия кмет, на която да се коментира и темата за неговото евентуално оставане начело на "Хебър" през новото първенство.

Междувременно вчера стана ясно, че замененият принудително в мача с Берое нападател на "Хебър" Ивайло Михайлов е с нова неприятна контузия. Той има спукано ребро и разкъсване на адуктора след зверския сблъсък с вратаря на заралии Гошев при отбелязване на първия гол в мача.

 

 

 

 
Loading...