slancheva_besapara2019.jpg

Във връзка с провеждане на фестивала на мажоретните състави „СЛЪНЧЕВА БЕСАПАРА 2023“, организиран от Община Пазарджик и ОДК-Пазарджик, вечерта на 09.06.2023 ще бъде преустановено движението на обществения градски транспорт по бул.“България“за времето от 17:00 до 19:30 часа, съобщиха от фирмата превозвач.


Въвеждането на временните ограничения и промени в организацията на движението на ППС в централната градска част на Пазарджик се налагат заради предстоящото провеждане в този часови диапазон на дефилето на участниците в първата фестивална вечер. Те ще тръгнат от читалище „Виделина“ до сградата на Община Пазарджик и с това ще поставят началото на състезанието – със състезателна категория марш - парад 100 метра с батон.


Освен за градския обществен транспорт за времето от 17:00 до 19:30 часа, частта от булевард „България“, заключена между кръстовищата с ул. “Княз Александър Батенберг“, ул. „Виделина“ и ул. „Цар Иван Шишман“ ще бъде затворена за движение и за останалите ППС с цел обезпечаване на добър обществен ред, безопасност на гражданите и сигурност на движението в централната градска част по време на парадното дефиле.

 

 

 

 
Loading...