tsoko_tsokov.jpg

Д-р Цоко Цоков ще бъде кандидатурата на местната организация на БСП за кмет на община Пазарджик. На провелата се късно снощи в Младежкия дом конференция, надпартийната номинация на уважавания пазарджишки лекар, събра най-широка подкрепа сред номинираните. Д-р Цоко Цоков е хирург с дългогодишна практика. Завършил е Медицинска академия – София, семеен, с четири деца и професионалната му кариера е преминала изцяло в Пазарджик.

„Роден съм, израснал съм и цялата ми професионална кариера е преминала в Пазарджик, като всеки жител на общината не ми е безразлично какво се случва тук и как живеем. Чувствам се реализиран в своята сфера, помагал съм на стотици хора през годините и смятам, че мога да бъда полезен не само чрез лекарския си труд на местната общност, но и като представлявам и защитавам интересите на хората в местното управление”, посочи д-р Цоков на конференцията. „Това несъмненено е отговорна и смела стъпка, но аз съм човек с авторитет в града, нямам зависимости, не ми липсва кураж, всеотдаен съм в това, с това което се захващам и вярвам, че мога да се справя с обща подкрепа”, допълни хирургът. Той подчерта, че не отрича постигнатото в общината назад във времето, но моделът на управление е вече изчерпан и дори вреден. Няма как личните политики на кмета да са за сметка на чистотата, на тротоарите, на транспорта, на развитието на бизнеса, на младите хора. Аз съм баща на четири деца, от които само едно остана в Пазарджик и приемам като лична кауза да създадем условия, в които те да могат да избират да живеят тук и да сбъдват мечтите си, сподели д-р Цоков. „Убеден съм, че заедно можем да предложим една много по-успешна програма за развитие на града и селата, защото общината има нужда от спасяване, има нужда от промяна, има нужда от почтено управление. Ще разговарям с всеки, ще вложа цялата си честност и житейски опит в това начинание и се надявам със съвместна работа по-доброто за Пазарджик да предстои”, заяви д-р Цоко Цоков.

Гости на конференцията бяха депутатите и представители на ръководството на партията Драгомир Стойнев, Христо Проданов и Атанас Зафиров, които пожелаха успех на хората от Пазарджик в предстоящата в кампания. Предстои да бъде утвърдена и листата за общински съветници, които ще участват в местните избори, съобщиха от партийната структура на социалистите в Пазарджик.
Loading...