remont_ulici280421.jpg

На днешното заседание на Общински съвет - Пазарджик кметът Тодор Попов се обърна към съветниците и жителите на общината:

"Покрай тези , как да ги наречем - динамични процеси, на държавно ниво, хората доста се пообъркаха и затова аз съм длъжен да кажа следното: Всички тези неща, които се приеха в Народното събрание, като мораториуми и т. н. , не влияят по никакъв начин на работата на общинските администрации.

Важно е да се знае, че в община Пазарджик, пък и във всяка друга българска община, дейностите, свързани с нормалното обезпечаване на всички системи за тяхното функциониране, ще продължат. Няма да има проблеми и с трансферите, и с всички проекти, които сме започнали и ще бъдат довършени. Така че, искам всички жители, всички служители, всички наши партньори във всяка една сфера да бъдат спокойни.

До края на май месец, а най-вероятно до Празника на града, ще бъде завършено преасфалтирането на булевардите, които в момента ремонтираме. Вече има избран изпълнител за Балона, там усилено текат дейности. Приключваме на 6-ти със залата, да края на май ще е заредена и ще функционира. От 15 май започваме поставянето на новото улично осветление. Тече процедурата за избор на изпълнител на Околовръстния път, но там са трудни процедури и отнема време. Надявам се до края на май също да приключи . Но всичко си върви, както трябва и не бива да се притесняват хората.

Това, че най-вероятно ще имаме нови предсрочни избори, няма нищо страшно. В крайна сметка, това е демокрацията - като не може да се излъчи нещо, което да работи, се отива на нов вот. И да се надяваме, че този път ще има повече разум и от есента да започне да се работи, защото има много предизвикателства, пред които сме изправени."


obs280421.jpg


Loading...