rais_378955000_1.jpg

Добър старт направи днес Първото издание на Business Expo and Career Day в Пазарджик. Изложението, което се състоя в пространството пред Младежкия дом, събра част от бизнеса в Пазарджик, като даде възможност на фирмите да представят своята продукция, услугите си и възможността за кариерно развитие.

В изложението участваха фирми от различни сектори – машиностроене, млечна промишленост, строителство, търговия, мебелна промишленост, IT сектора, земеделие и медии.

„Инициативата е много добра, за което поздравяваме организаторите – Съвета за младежка политика. Изложението дава възможност да покажем пред нашите съграждани продукцията ни, която има пазар в целия свят, но като производител на машини с ЦПУ сме се сблъсквали и със случаи, в които пазарджиклии не знаят за нас. Затова се радваме, че можем да представим нашето производство пред съгражданите ни и се надяваме на интерес от младите хора, за да им покажем впоследствие на място работата в предприятие за производство на металорежещи машини с ЦПУ“. Това заяви директор „Маркетинг и продажби“ в РАИС Георги Иванов. РАИС е компания, която е носител на престижна награда за социалната си политика и мисля, че има с какво да привлечем бъдещите специалисти, а и компанията ни има собствена програма за квалификация на кадри, така че сме добро място за кариерно развитие, посочи още Георги Иванов.

В изложението участваха фирмите „КРЕЗ“, „РАИС“, „Ситидент“,“ Екоинвест“, „Телемедия“, „Програминго“, „Колорадо“, „Фрезко“, земеделските производители Иван Кабуров и Десислава Кабурова, чийто щанд беше най-атрактивен с представената земеделска продукция. Кметът на Пазарджик Тодор Попов също присъства на изложението и разговаря с изложителите за виждането им за правене на бизнес в Пазарджик, за трудностите при осигуряване на работна ръка и за възможностите на администрацията да съдейства за срещата на бизнеса с потенциалните работещи.


rais_378721581_1.jpg
izl1694714819878.jpg
izl1694714819911.jpg


Loading...