police_kola1.jpg

Пиян мъж снощи е оказал яростна съпротива при задържане, ударил полицейски служител и нанесъл щети по полицейски автомобил.

Случката се разиграла малко преди 23.00 часа, когато в РУ-Пазарджик се получил сигнал за междусъседски скандал. Към адреса бил насочен дежурен полицейски автопатрул. Униформените пристигнали в жилищния блок и започнали да изясняват ситуацията, когато към тях се приближил единият от скандалджиите. 34-годишният пазарджиклия под въздействие на поетия алкохол започнал да отправя към органите на реда обиди, закани, псувни и направил опит да се скара отново със съседа си.

Докато полицаите го отстранят от междуетажната площадка, той нанесъл удар с ръка в лицето на единия от служителите, в резултат на което нападателят бил задържан. Докато полицаите го отвеждали с белезници почерпеният мъж ударил с крак по бронята на патрулния автомобил, а след като бил поставен на задната седалка започнал да рита по прозореца и вратата, като я повредил. В крайна сметка се озовал в ареста на РУ-Пазарджик, където е задържан за срок от 24 часа. Спрямо него са образувани бързи производства.
Loading...