auto1_1.jpg

Auto1 разширява търговските и складовите си площи с още един обект, който ще бъде изграден на площ от 3500 кв.м. в непосредствена близост до другите сгради и съоръжения на компанията.

"От време оно ми се чудят защо все си избирам Пазарджик за нашите основни инвестиции, но такъв хубав град как да не го избереш?. Пък и камъкът си тежи на мястото. Така че тук ще направим един нов склад с площ около 3500 кв. м. Инвестицията ще е около 2,5 - 3 млн. лева. Този склад ще е за операциите на нашите компании, свързани с резервни части", обясни един от собствениците на коммпанията Йордан Бадьоков и сподели, че идеята е след една година кметът Попов пак да е тук, за да отрежат заедно лентата.

"Искам да благодаря на общинска администрация, на всички държавни структури, които винаги са ми помагали тук, на местно ниво. Нашата цел е да правим каквото можем с наши сили за развитието на този град. Аз съм много щастлив, че Пазарджик стана едно живо градче. Пазарджик влиза в новините с хубави неща, а за спорта - браво!
За нас е важно да инвестираме средствата си тук, да откриваме нови работни места, да се опитваме да увеличаваме доходите на хората, колкото е възможно. Искам да кажа на всички, че България е едно чудесно място за живеене, Пазарджик е един хубав град", каза още Бадьоков.

Кметът Тодор Попов припомни, че това преди години е било едно от най-занемерените места в града, но стъпка по стъпка се е превърнало в приятна икономическа зона.

"Още по-щастлив съм, че днес откриваме разширение на българска компания, пазарджишка компания. Което означава, че се развиваме в правилната посока.
Затова аз се гордея с всички - с г-н Неделчев на СОД, с г-н Бъздигян, с Ники, които са дошли тук - с всички които оставят пари в този град. Ние и златни павета да наредим по центъра, няма ли поминък, няма ли перспектива - нищо не може да удоволетвори хората. И неслучайно инвеститорите идват. Миналия месец открихме новия завод в Хаджиево, миналата седмица - новите мощности на "Ариете". Безработицата е под 3%.
Аз харесвам активните хора. Хората, които работят, които считат, че съдбата на нашият град е в нашите ръце. Затова искам вашата подкрепа. Да гледаме в една посока. Пазарджик вече го дават за пример в редица сфери. Но това се постига с много труд и с труда на голяма част от активните хора на града ни. Кметът колкото и да се напъва, без подкрепата на активните хора, нищо не може да направи.
Затова се гордея с всички вас, защото с труда на всеки един ние правим нашия град по-красив и перспективен. Какъвто си го направим, такъв ще бъде", каза кметът на Пазарджик преди да даде символичния старт на строителството на новия промишлен обект в града.


auto1_2.jpg


Loading...