ekocentrika.jpg

Младежки дом - Пазарджик ще реализира десетото издание на форума за екологична култура и изкуство през първата седмица на октомври.

Програмата предвижда:

Представяне на документалния филм „Ваклуш“, сниман в периода 1998 - 2022 г. и съдържащ непоказвани архивни кадри от живота на известния духовен водач и учител Ваклуш Толев. Филмът е посветен на 100 годишнината от неговото рождение и представлява разказ за житейския път и идеите на една от най-енигматичните личности на България.

Фотоизложба „Театър под звездите“ в сътрудничество с Фондация „Ви Арт“ показва запечатани моменти от подготовката на спектакъла „Дванайсета нощ“.

НЕобичайното шоу на Димитър Иванов Капитана е един комедиен шедьовър, събрал в себе си част от най-добрите шеги на Капитана, а той от своя страна ще сподели сцената със своите най-големи дразнители - добре познатия на публиката всичкоразбирач от едно време - Бай Тъньо и един от новите членове на техния екип - TikTok сензацията Алекс.

Движенческият флашмоб Move On Demo ще стимулира движенческата култура сред подрастващите като част от заниманията в свободното време. Събитието е с участието на съставите към Младежки дом – Пазарджик.

Представяне на младежко творчество

2 октомври

18:00 Ваклуш – документален филм – Голяма зала

3 октомври

16:00 Фотоизложба „Театър под Звездите“ - фоайе

4 октомври

19:30 НЕобичайното шоу на Димитър Иванов Капитана – зала Устрем

5 октомври

17:00 Move on Demo – движенчески флашмоб със съставите на Младежки дом – Пред Младежки дом

6 октомври

17:30 Представяне на младежко творчество – Голяма зала

 
Loading...