hebar_bileti.jpg

От ОДМВР-Пазарджик напомнят на почитателите на футбола, че преди да бъдат допускани на ст. "Г. Бенковски" за утрешната среща между Хебър и Левски  ще преминават през щателна полицейска проверка за носене на забранени и опасни предмети. Началото е от 14:30 часа. Съветът е всички граждани да носят със себе си документи за самоличност, а непълнолетните да бъдат с придружител и попълнена декларация.

 

Предвидени са места за паркиране на феновете на гостите, както и за привържениците на отбора-домакин, като с най-голям капацитет за феновете на домакините е паркинга пред входа на парк „Стадиона” откъм улица „Стоян Ангелов” /бившия автопазар/.

В охраната на мероприятието са ангажирани сили и средства от всички структурни звена на Областна дирекция на МВР-Пазарджик, в това число жандармерия и „Специализирани полицейски сили”. Призоваваме гражданите да спазват стриктно указанията на органите на реда и пожелаваме на всички футболната среща да се превърне в празник за жителите и гостите на областния град.

 

 

 
Loading...