protest_zemed20240209b.jpg

В 10 ч земеделска техника ще блокира за пореден ден пътя между Пазарджик и Панагюрище при разклона за с. Сарая. Протестът на зърнопроизводителите предвижда днес блокиране и на дефилето Варвара-Велинград във времето от 13ч. до 17 ч.

На всички пътни възли има екипи на ОДМВР-Пазарджик, Районното управление, както и на сектор „Пътна полиция“ и на жандармерийското управление в Пловдив. Апелът към водачите е да спазват разпорежданията на полицейските екипи по места.

Обходните маршрути са през пътен възел Калугерово и Цалапица - за движещите се по магистрала „Тракия“, а за останалите - през Пазарджик- Черногорово - Овчеполци- Стрелча - Панагюрище и обратно.

За дефилето Варвар а- Велинград ще бъде създадена организация за пренасочване на движението през Белово - Юндола и Пазарджик – Пещера - Батак- Цигов чарк – Ракитово - Гара Костандово и обратно, съобщи говорителят на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов. От дирекцията отправят апел към водачите за разумно шофиране, спазване на необходимата дистанция и изпълняване на разпорежданията на органите на реда.
Loading...