aub2024.jpg

Американският университет в България (АУБ) кани всички кандидат-студенти на своя Ден на отворените врати (Open House), който ще се състои на 17 февруари, събота. Всеки присъстващ ще може да разгледа кампуса отблизо и да усети студентския дух в Американския университет.

Достъпът е свободен за всички гимназисти и техните семейства, като се изисква само онлайн регистрация на Open House 2024 | AUBG.

В Деня на отворените врати бъдещите студенти и родителите им ще имат възможност да посетят най-голямата англоезична библиотека в България и да разгледат условията в общежитията „Скаптопара“.

„Панорамата на специалностите“ е друго събитие, предвидено в рамките на Деня на отворените врати, по време на което кандидат-студентите ще могат да се срещнат с настоящи преподаватели и студенти. Гостите ще добият представа за учебните дисциплини и извънкласните дейности (клубовете), чиито занимания и успехи придават специфична нотка на живота в кампуса.

Посещението на учебен час по интерес е още една възможност, която цели да помогне на младите хора да усетят духа на учебното заведение. Ще бъде представена специалната образователна система Liberal Arts, а екипът, отговарящ за кандидатстването в АУБ, ще проведе индивидуални срещи с кандидат-студентите и родителите им, за да отговори на всички въпроси, свързани с възможностите за финансово подпомагане.
Loading...