najden_shopov2021_0402.jpg

Председателят на Общинския съвет в Пазарджик Найден Шопов проведе днес приемна за граждани. Първите посетители поставиха пред него проблем с компрометираната инфраструктура в района на сметището на Пазарджик и неотложността на ремонта на пътя. „Приех да съдействам, защото съм убеден, че извършването на такъв ремонт несъмнено ще повлияе положително за намаляването на пътнотранспортните произшествия и повишаване на безопасността на пътуващите“, сподели Найден Шопов.

Пред председателя на Общинския съвет е поставен и въпросът с финансирането на издаването на книги на местни творци. Конкретният повод е отпечатването на книга на местен писател, на тематика, свързана с миналото на Пазарджик. „Хубаво е да се намери начин и да се заделят повече средства, които да насърчат все повече такива инициативи и за в бъдеще, защото е важно да познаваме и уважаваме нашето минало, а и да подкрепяме местните ни автори и творци“, сподели още Найден Шопов.

Следващите приемни дни за месец февруари ще са на 19 февруари 2024 г. /понеделник/ от 11.00 часа и на 26 февруари 2024 г. /понеделник/ от 11.00 часа.

Провеждат се след предварително записване на тел. 034 402 248
Loading...